Alan heeft een leraren opleiding gevolgd aan het St. Martins de Porres Teachers Training College. Na een successvolle afronding werkt hij nu in Naivasha, een stad op 120km van Nairobi. Hij werkt daar als leraar op een middelbare school.

Alan Isutse 

Ann Nkatha heeft een diploma coöperative management gedaan aan het Kabete Technical Training Institute. Ze was eind 2016 klaar en is nog druk aan het solliciteren.

Ann Nkatha 

Ann heeft boekhoudkunde gestudeerd aan Strathmore University. Ze is in 2015 afgestudeerd en helpt sindsdien twee dagen in de week bij ons op kantoor!

Ann Nyambura 

Anthony Dero volgde ook een lerarenopleiding aan de St. Martins Teachers College. Hij was altijd al een zeer gedreven jongeman en het verbaast ons dus niks dat hij nu al rector van een kleine school in Kikuyu is!  

Anthony Dero 

Anthony volgde een opleiding in Mass Communication aan de Nairobi Institute of Business Studies. Hij is in 2015 afgestudeerd. 

Anthony Macharia 

Anthony heeft zijn opleiding tot accountant aan Mount Kenya University in 2014 afgerond. Hij werkt nu als accountant voor een weeshuis in Nyumbani village, een dorp net buiten Nairobi. 

Anthony Mutuku 

Bernard heeft zijn studie in Pharmaceutical Technology in 2016 afgerond. Hij deed deze studie aan de Nairobi Institute of Business Studies. 

Bernard Irungu 

Beth heeft haar studie in Clinical Medicine aan de Presbytarian University van Nairobi in 2014 afgerond. Ze werkt nu als verpleegster in Mariakani Cottage Hospital in Rongai, een stadje net buiten Nairobi. 

Beth Nyokabi 

Brian heeft in 2014 zijn diploma gehaald in Journalistiek en Media. Zijn studie aan Moi University heeft geleid tot een veelbelovende (en betaalde!) stage bij 'KTN', Kenya Television Network.

Brian Obuya 

Christopher is de wereld van computers ingedoken. Na een studie informatica te hebben afgerond 

Christopher Maina 

Claret is in 2014 afgestudeerd met een bachelor in Business Management van de Kenya Institute of Management. Ze kon snel werk vinden en is nu een business administrator bij Guango company.

Claret Njoki 

Cynthia behaalde in 2015 haar diploma 'Supply Chain Management" van de Kabete Technical Training Institute. Ze werkt nu voor een koffie export bedrijf in Thika.

Cynthia Akinyi 

Daisy is net afgestudeerd aan de Railway Institute. Ze heeft daar een diploma in 'catering' gehaald. Ze werkt nu in een hotel net buiten de stad.

Daisy Akinyi 

Daniel heeft een studie boekhoudkunde aan de Pinnacle Business School afgerond. Nadat hij in 2015 zijn diploma ontving is hij aan de slag gegaan als accountant.

Daniel Mbogo 

David volgde de leraren opleiding van St. Martin's Teacher College. Hij is pas net afgestudeerd en is nog opzoek naar een vaste baan. Omdat er hier, net als in Nederland, een tekort aan leraren is, is de kans groot dat hij binnenkort wat vindt!

David Ooko 

Elizabeth heeft verpleegkunde gestudeerd aan de Presbytarian University. Ze is sinds 2014 werkzaam als verpleegster in Langata Ziekenhuis, Nairobi.

Elizabeth Kwambokah 

Erastus heeft Economie gestudeerd aan Kenyatta University. Hij was een erg gedreven en uitbundige student. Het verbaasd ons niet dat hij het heel goed doet! Hij is nu werkzaam als hypotheek beoordeler bij de NIC Bank.

Erastus Kaiba 

Erick studeerde aan de Bondo Teacher's College. Hij is nu werkzaam als leraar op een middelbare school.

Erick Onyango Akim 

Eunice behaalde in 2014 haar diploma in 'Community & Health" aan de Thika School of Medicine. Ze werkt nu in het 'Ebenezer kindertehuis' nabij Thika waar ze weeskinderen helpt aan een betere toekomst.

Eunice Nthenya 

Francis deed een opleiding tot kapper, maar werkt nu in een restaurant op Jomo Kenyatta International Airport, het vliegveld van Nairobi.

Francis Mutila 

Francis heeft ook zijn opleiding tot leraar afgerond aan de St. Martin's Teacher College. Hij werkt nu als student-begeleider bij een middelbare school in Nairobi. 

Francis Ngure 

Francis is in 2015 afgestudeerd in Banking & Finance aan Mount Kenya University. Hij is momenteel op zoek naar een nieuwe baan maar heeft een jaar als accountant gewerkt voor een kleine tech start-up.

Francis Nyanya 

Francis Tamba heeft zijn diploma in accounting behaald aan de Pinnacle Business School. Nu is heeft hij zijn eigen kapperszaakje geopend.

Francis Tamba 

Gibriyan Khayesi heeft in 2012 zijn diploma in IT gehaald aan Skynet College. Hij had moeite met het vinden van een baan en is omgeschoold naar kapper.

Gibriyan Khayesi 

Gladys heeft in 2013 haar leraren diploma behaald aan de St. Martin's Teachers College. Ze werkt nu als lerares op een basisschool.

Gladys Mumo 

Grace heeft Business Administration gestudeerd aan de Nairobi Institute of Business Studies. Haar diploma heeft ze in 2012 gehaald. Ze werkt nu in een hotel in Naivasha maar wilt erg graag een eigen hotelletje opzetten.

Grace Mumbi Githieya 

Ian heeft in 2014 een studie in 'Mining and Mineral Processing' afgerond aan de Jomo Kenyatta University en werkt sindsdien als Teaching Assistant bij dezelfde universiteit. 

Ian Tsuma 

James is in 2012 afgestudeerd aan de Mount Kenya University. Hoewel hij een studie heeft gedaan in Clinical Community Nutrition, werkt hij nu als boekhouder bij een computerwinkel.

James Njoki 

James heeft tourisme gestudeerd aan Zetech College. Hij is in 2013 afgestudeerd en werkt nu voor een reisbureau. Daarnaast werkt hij ook als pastoor in zijn lokale kerk.

James Kamande 

James heeft informatica gestudeerd op Zetech College. Hij is in 2015 afgestudeerd en werkt als programmeur voor Graphic World, een IT bedrijf.

James Munyoki 

Na zijn opleiding in Industriele Chemie aan de Technical University of Kenya heeft James een betaalde stage gevonden bij een verf-producent. Hierna hoopt hij een vaste baan te krijgen!

James Mwinga 

James Ngugi volgde aan de Institute of Applied Technology een opleiding tot Plant Operator. Hij is pas eind 2016 afgestudeerd maar heeft nu al een part-time baan.

James Ngugi 

Jared volgde net als vele anderen een opleiding tot leraar aan de St. Martins Teachers College. Sinds zijn diploma uitrijking in 2013 is hij werkzaam als leraar op de Great Vision High School. 

Jared Onchiri 

John heeft een opleiding Informatica aan Skynet College gevolgd. Hij is nu al 3 jaar werkzaam als makelaar voor Sort Masters Real Estate.

John Karanja 

John Munyaka heeft 'Community Development' gestudeerd aan de Regional Institute of Business Management. Hij was een van onze eerste graduates en helaas zijn wij het contact met hem verloren.

John Munyaka 

Joseph volgde een opleiding in 'Clininal Medicine' aan de Presbytarian University. Hij was in 2015 klaar met zijn studie maar loopt nu nog stage.

Joseph Kungu 

Joseph heeft aan Mount Kenya University Business Management gestudeerd. Sinds de afronding in 2014 werkt hij bij een Shell-tankstation in Nairobi.

Joseph Njau 

Josephine heeft verpleging gestudeerd aan de Presbytarian University. Nu werkt ze als verpleegster in de Asumbi Treatment Centre, een afkickkliniek. 

Josephine Mwende  

Loise heeft Procurement & Supply Management gestudeerd aan Mount Kenya University. Sinds 2012 werkt ze als lerares op Bridge High School in Njeri.

Loise Wacuka  

Lorine studeerde tourisme aan Graffins College. Sinds ze haar diploma in 2013 haalde, werkt ze in het Feather Plaza Hotel in Nairobi.

Lorine Luyali 

Margaret behaalde in 2009 al haar diploma in boekhouding. Daarmee was ze een van onze eerste alumni! Ze heeft al verschillende functies bekleed. Eerst werkte ze bij ons als accountant van het GNC. Daarna heeft ze als project manager gewerkt voor een Franse NGO en uiteindelijk zelfs voor Oxfam. Ze is inmiddels met haar man naar Amerika verhuisd om daar een leven op te bouwen!

Margaret Wanjuki 

Margaret Kangethe studeerde 'Actuarial Science' aan Jomo Kenyatta University. Ze werkt nu bij een verzekeringsmaatschappij.

Margaret Kangethe 

Martha deed een lerarenopleiding aan St. Martin's Teachers College. Ze is in 2014 afgestudeerd en staat nu voor de klas op een basisschool.

Martha Wanja 

Mary heeft een diploma in Hospitality van Nairobi Aviation College. Ze heeft stage gelopen in het Nairobi Hilton en werkt daar nu part-time als chef!

Mary Kerubo 

Moses is net klaar. Hij heeft eind 2016 zijn diploma in tourisme behaald aan Mount Kenya University. Hij is druk met solliciteren. 

Moses Kamore 

Millicent heeft in 2014 haar diploma Community Oral Health gehaald. Zij deed haar opleiding aan de Mount Kenya University gevolgd. Zij werkt nu in het Kapenguria district hospital.

Millicent Muthoni 

Monica deed haar lerarenopleiding aan de St Martin de Porres Teacher College en werkt al sinds 2012 als lerares op de Lily Academy in Githurai.

Monica Njoki 

Nicodemus heeft in 2014 een diploma in Hospitality and Catering gehaald aan het Nairobi Institute of Business en werkt nu bij Tuskys Supermarket, een Keniaanse keten van supermarkten.

Nicodemus Nzomo Musa 

Patrick heeft in 2015 een pittige opleiding Quantity Surveying aan de Technical University of Kenya met succes afgerond en werkt nu als surveyor bij bouwbedrijf Feyan Brothers in the Industrial Area.

Patrick Kimani 

Peter heeft in 2014 zijn lerarenopleiding afgemaakt. Ook hij ging naar het St Martin's Teacher Training College. Meteen na zijn opleiding kon hij aan de slag als leraar op de St Mary's Primary School in Kiambu. Dat verbaasde ons niet want hij viel tijdens zijn studie al op door zijn enthousiasme en gedrevenheid.

Peter Iraki 

Patricia was in december 2016 klaar met haar studie Human Resource Management, wachtte op haar officiële diploma en is nu bezig met sollicitaties.

Patricia Wairimu 

Peter heeft een opleiding tot grafisch ontwerper gevolgd aan de San Tao Graphic Design College in Nairobi. Hij heeft daarna met een partner een eigen photography and video production bedrijf in Loresho opgezet, niet ver van ons kantoor.

Peter Muigai 

Peter heeft in 2014 een diploma gehaald in Business Administration. Tijdens zijn studie raakte bij bevriend met een medestudent, wiens ouders zeer bemiddeld waren. Zij hebben aangeboden een 3-jarige Bachelors studie aan de universiteit te bekostigen ! 

Peter Wamwiri 

Phillip heeft bij het Institute of Advanced Technology een diploma in Business Information and Communication gehaald. Hij heeft nu een leuke baan bij Jumia, de grote en succesvolle internet winkel van Kenia, als after-sales technician. 

Phillip Mutweri 

Robert heeft aan de Pinnacle Business School een opleiding boekhouding met succes afgerond. Na zijn studie kon hij aan de slag op ons kantoor als part-time boekhouder. Toen de full-time baan als administrator vrijkwam, was de keuze snel gemaakt. Robert werkt nu al haast 5 jaar voor GNC.

Robert Wahinya 

Regina heeft in 2103 haar diploma Journalistiek gehaald aan The East African School of Media. Daarna is zij bij het kantoor van de Verenigde Naties in Malindi gaan werken.

Regina Nzomo 

Robert was de eerste student die heel graag een opleiding Graphic Design en 3D Animation wilde volgen aan de San Tao Academy of Graphic Arts and Video Production. Na zijn opleiding heeft hij met een partner een serie tekenfilms geproduceerd voor peuters en zij hebben daarmee een Nationale Televisie prijs gewonnen ! Verder werkt Robert als fotograaf voor de Keniaanse Lotto Foundation en reist met hen door heel Kenia om projecten te fotograferen. Een echt succesverhaal waar we heel trots op zijn.

Robert Ngugi 

Ruth heeft ook een opleiding boekhouding gevolgd aan Pinnacle Business School en was in december 2105 klaar. Ze werkt nu op de verkoopafdeling bij Dunia Link Communication Company.

Ruth Wanjiru 

Sabina was een van onze allerarmste studenten zonder enige familie. Zij heeft van ons altijd extra hulp en aandacht gekregen. Tijdens haar opleiding hospitality management raakte zij zwanger en heeft ze haar opleiding stop moeten zetten. Na de geboorte van haar zoontje heeft Sabina, met behulp van een oppas die GNC betaalde, haar eindstage gedaan. Nu moet zij proberen het moederschap en werk te combineren.

Sabina Muthoni 

Salome heeft haar studie Clinical Medicine aan de Presbyterian University of East Africa gevolgd. Zij was een hele goede studente die werd uitgenodigd om haar eindscriptie te presenteren tijdens een nationale medische conferentie in Naivasha. Zij werkt nu als Clinical Officer in de Chebu Clinic in Juja, een plaats net buiten Nairobi. Salome is ambitieus en haar droom om een vervolgopleiding geneeskunde te gaan doen, heeft zij nog niet opgegeven! 

Salome Ndeto 

Samuel is ook een student die aan Pinnacle Business School boekhouden heeft gedaan. Hij werkt sinds hij klaar i, in december 2015, als accountant. 

Samuel Keru 

Samuel heeft aan de Maseno University een diploma in Eco tourism and hotel management gedaan en werkt nu in een hotel in Diani Beach, een van de mooiste stranden langs de kust van Kenia.

Samuel Kimani 

Samuel heeft een diploma in Computer Science. Hij haalde dit bij het Nairobi Aviation College. In 2015 was hij klaar en nu werkt hij als quality analyst bij het bedrijf Haco, dat Bic producten produceert.

Samuel Mwangi 

Samuel heeft een studie in 'Quantity Surveying' gevolgd aan de Technical University of Kenya. Hij werkt nu als assistent consultant voor een bouwbedrijf. 

Samuel Thuo 

Simon studeerde aan de 'Kenyan Institute for Highway & Building Technology'. Hier behaalde hij in 2015 een certificaat voor 'Plant Operator'. Simon werkt nu als vrachtwagenchauffeur.

Samuel Vigedi 

Simon studeerde aan de 'Kenyan Institute for Highway & Building Technology'. Hier behaalde hij in 2015 een certificaat voor 'Plant Operator'. Simon werkt nu als vrachtwagenchauffeur.

Simon Njugia 

Victor behaalde in 2012, bij de Y.M.C.A., zijn diploma in Electrical Engineering. Hij werkt nu bij Blue River Technologies als electrotechnicus.

Victor Otieno 

Vincent heeft Financien en boekhoudkunde gestudeerd aan de Pinnacle Business School te Nairobi. Na zijn diploma in 2014 te hebben behaald, heeft hij werk kunnen vinden als accountant.

Vincent Muiruri 

William studeerde in 2012 af met een diploma in Psychologie & Sociaal Werk van Skynet College. Hij is ook een zeer getalenteerde muzikant en probeert daar carriere in te maken!

William Dero 

Winfred studeerde aan de Presbytarian University of East Africa. Ze behaalde in 2015 haar diploma in verpleegkunde. Ze werd verliefd of een van onze andere studenten en samen hebben ze nu een baby en zijn getrouwd! Ze werkt nu als verpleegster in het Kiambu medisch centrum.

Winfred Nyawira 

Wycliff is in 2015 afgestudeerd aan de Kabete Technical University. Hij behaalde zijn diploma in Mechanical Engineering. Hij werkt nu als monteur in Nairobi.

Wycliff Okwaro 

Gladys is in 2017 afgestudeerd aan de Nairobi Institute of Business Studies. Ze behaalde haar diploma in Bedrijfskunde en is momenteel nog op zoek naar werk.

Gladys Mumo 

Janet heeft aan Mount Kenya University een diploma in Human Resource Management gehaald. Ze is pas dit jaar afgestudeerd en is dus nog op zoek naar een baan.

Janet Kiloko 

Morris is in 2017 afgestudeerd. Hij behaalde een certificaat in Electrotechniek aan de Karen Technical Training Institute. Hij is nu werkzaam als electricien. 

Morris Mukiri 

Margeret heeft in mei 2017 haar diploma in Busines Information Communication gehaald aan de Nairobi Institute of Business Studies. Ze is nog op zoek naar werk.

Marget Awinja